J.A.L. Posthuma D.O.

mro nl


osteopathie_posthuma@casema.nl


Gezond aan Zee, Scheveningen/ Den Haag


GHC Acacialaan Pijnacker

Bijgewerkt 13 maart 2021


Mob: 06-45486709

Copyright 2012 © Hans Posthuma

Alle rechten voorbehouden.

Home Coronavirus informatie Wat is Osteopathie Kinderen en Baby's Osteopathie en Sport Indicaties Medical Taping Locaties Wie ben ik Kosten en Vergoedingen Links Contact-intakeformulier Klachten en geschillen Wkkgz Medische expeditie Kenia

Disclaimer  

Privacy beleid

De medische expeditie naar Kenia:


De medische expeditie is voor het gehele team een onvergetelijke ervaring geweest. Hierbij iedereen hartelijk dank voor de donaties en giften!

Het was een bewogen reis met vele indrukken. We zijn werkzaam geweest in diverse weeshuizen en scholen in de slums van Nairobi en in het gebied van de Massai. Het ging om het behandelen van kinderen en vrouwen, die vaak onder erbarmelijke omstandigheden moeten (over)leven. De donaties, medicatie en financiële hulp zijn direct ten goede gekomen van de plaatselijke bevolking, zonder tussenkomst van instanties, instellingen of de overheid.

De hulp werd enorm gewaardeerd door de bevolking. Ik onderhoud nog nauw contact met de organisatie en probeer regelmatig nog medicatie, goederen en geld naar Kenia te sturen.


Donaties en giften blijven zeer welkom. Donaties kunt u overmaken op IBAN rekeningnummer NL85 INGB 0008367844 t.n.v. Posthuma Osteopathie o.v.v. vrijwilligerswerk Kenia of Divinity Foundation.