J.A.L. Posthuma D.O.

mro nl


osteopathie_posthuma@casema.nl


Gezond aan Zee, Scheveningen/ Den Haag


GHC Acacialaan Pijnacker

Bijgewerkt 13 maart 2021


Mob: 06-45486709

Copyright 2012 © Hans Posthuma

Alle rechten voorbehouden.

Home Coronavirus informatie Wat is Osteopathie Kinderen en Baby's Osteopathie en Sport Indicaties Medical Taping Locaties Wie ben ik Kosten en Vergoedingen Links Contact-intakeformulier Klachten en geschillen Wkkgz Medische expeditie Kenia

Disclaimer  

Privacy beleid

Update 25 maart 2020


De gisteren gedeelde informatie blijft van kracht:


Alle consulten dienen te worden opgeschort tot nader order, wat er op neerkomt dat de praktijken moeten sluiten.

Er bestaat een uitzondering “voor patienten waarbij het uitstellen van de behandeling zou kunnen leiden tot irreversibele achteruitgang van het functioneren”.


Deze update gaat over wat te doen in uitzonderingsgevallen. Gisteren werd gemeld dat dit alleen kan in overleg met de huisarts. Op dit punt komt men nu terug. De Landelijke Huisartsenvereniging (LHV) heeft in overleg met het KNGF besloten dat “deze maatregel leidt tot overbelasting van de huisartsen. Zij doen een beroep op fysiotherapeuten om op basis van hun eigen professionaliteit de juiste keuzes te maken”. Dit geldt dus voor de fysiotherapeuten en de NVO volgt dit advies.


Er wordt een dringend verzoek gedaan op uw professionaliteit in deze. Het is GEEN vrijbrief om zomaar tot behandeling over te gaan. Nogmaals; doel van alle maatregelen is verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. U draagt verantwoordelijkheid voor de veiligheid, voor uzelf, die van de patiënt en diens omgeving.


Onderstaand stappenplan leidt u nogmaals door alle beslismomenten. Ervan afwijken kan leiden tot klacht en tuchtzaken bij het NRO en boetes tot €4.000-. Tevens dupeert u hiermee de gehele beroepsgroep.